hotel BENDA - ponudba


Namestitev

Hotel BENDA je hotel s tremi zvezdicami, ki se nahaja v občini Mozirje v Savinjski dolini. Odlikuje ga dobra hrana, ki jo pripravljajo izvrstno usposobljeni kuharji in prisrčna gostoljubnost.
Gostom je na voljo 42 elegantno opremljenih sob visoke kategorije, od tega je 6 družinskih sob z dvema ločenima sobama, 22 dvoposteljnih sob z zakonsko posteljo; od tega so v devetih sobah zakonske postelje podaljšane (2,30 m), 8 dvoposteljnih sob z dvema enojnima posteljama.

Ker je v štirinajst sob možno namestiti tudi dodatno ležišče ima hotel skupaj 101 udobno ležišče. V neposredni bližini hotela sta še dva samostojna apartmaja. Vse sobe so moderno opremljene in imajo satelitsko televizijo, telefon in balkon. Gostje se pri nas prijetno počutijo, mirno spijo in lahko pozabijo na skrbi vsakdana. Ob nočitvah imajo gostje tudi zajtrk, če pa se odločijo za daljše bivanje pri nas jim svetujemo, da izkoristijo našo ugodno ponudbo večdnevnih paketov, ki po želji gosta zajemajo pol penzion ali polni penzion.

V našem hotelu je poskrbljeno tudi za manjše ali večje skupine z moderno opremljeno kongresno dvorano.
Za športne aktivnosti je na voljo fitnes soba, športno igrišče, tenis, jahanje, kegljišče, odbojka, vrt/travnik.

Aktivno preživljanje časa

Med bivanjem v hotelu BENDA lahko izkoristite številne naravne danosti in kulturne znamenitosti, ki se nahajajo v širši Savinjski dolini. Pozimi je tukaj zanano smučišče GOLTE za vse smučarske navdušence, ki pa je ravno tako zanimivo tudi poleti za palninarjenje.


V neposredni bližini hotela se nahaja park cvetja - Mozirski gaj, to je najlepši botanični vrt v Sloveniji, kjer bodo uživali tako maldi kot starejši obiskovalci.Za ljubitelje naravnih znamenitosti bo zelo zanimiva Snežna jama, v kateri je preko celega leta temperatura pod 0 stopinj celzija. (obvezna oprema topla oblačila)Ne smemo pozabit na zanmenito Logarsko dolino, ki jo bodo veseli vsi, ki imajo radi čist zrak in prelepo naravo, kolesarji pa bodo tukaj našli veliko možnosti za prijetne kolesarske urice.V neposredni bližni Mozirja se nahaja kraj Nazarje, ki bo navdušil ljubitelje kulturnih znamenitosti. Tukaj najdemo od muzeja, spomenikov NOB, samostanov, cerkva do spomeniško zaščitenih objektov. Poleg kulturnih znamenitosti pa v tem kraju najdemo tudi mnogo naravnih znamenitosti predvsem jam.
Za zaprisežene ribolovce je tukaj reka Savinja, ki teče v neposredni bližini hotela. Poleg ribolova pa nam reka Savinaj omogoča kopanje, veslanje, in rafting.